Els tres membres de l’ANC de Torredembarra citats pel tall de la Jonquera es neguen a declarar

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/3/2021

Aquest divendres, 5 de març, pel matí, han passat pels jutjats de Figueres els tres membres de l’ANC de Torredembarra citats a declarar sobre el tall de l’autopista a La Jonquera, que es va portar a terme el novembre del 2019.  Francesc Pujol, Jaume Estévez i Francesc Miquel s’han acollit al dret a no declarar davant del jutge.

Els advocats dels torrencs i d’altres punts del país es mostren confiats que el cas no passarà d’aquí i que no passaran a ser investigats, però davant la deriva judicial espanyola no poden descartar del tot res.

Els tres socis de l’ANC han estat acompanyats per altres militants de l’entitat i de la CUP. L’ANC Torredembarra ha rebutjat en un comunicat “aquest nou acte de repressió, que ara ens toca de ben a prop, i convida les seves sòcies i els seus socis a donar suport i ànims als tres represaliats.”

Foto: Els tres citats, acompanyats d’altres militants independentistes davant dels jutjats de Figueres. / ANC TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This