Manel Pujol, el torrenc que s’ha emportat el pot de 38.000 euros de l’’Atrapa’m si pots’

JORDI SALVAT – Torredembarra, 2/3/2021

Aquest darrer diumenge de febrer al vespre vam veure a TV3 com un professor d’institut torrenc, en Manel Pujol, guanyava el pot acumulat durant vint setmanes del concurs Atrapa’m si pots. O el que és el mateix: s’embutxacava 38.000 euros. En Manel és nascut a Barcelona i ha viscut en diverses poblacions catalanes fins que el 2007 va instal·lar-se definitivament amb la seva família a Torredembarra. Treballa com a professor d’institut al Complex Educatiu de Tarragona.

El concurs que presenta Llucià Ferrer no és el primer en què podem veure en Manel. Fa uns anys va participar a El gran dictat, també a la cadena autonòmica catalana, i va resistir tres programes, però va guanyar un premi molt menor. “No em fa por fer el ridícul ni el que diran. Recomano a qui tingui al cap anar a un concurs com l’Atrapa’m si pots que hi vagi, que no es quedi enrere”, recomana.

Per gravar l’Atrapa’m si pots va haver de viatjar amb l’AVE a Saragossa, en un plató on es grava aquest programa per a diverses cadenes autonòmiques, com l’aragonesa, la valenciana i la canària. Això va ser el novembre i li van demanar que el desenllaç no el revelés més enllà de la família. Les eleccions del 14-F van endarrerir una setmana la data d’emissió prevista. Finalment els dos programes en què va prendre part es van emetre el 27 i 28 de febrer. En la primera entrega va ser finalista i, en el segon, va endevinar les cinc preguntes de la prova final, una gesta que pots concursants han aconseguit en la història del concurs.

Els dos programes en què participa un concursant es grava en un sol matí i a la tarda ja tornava amb el tren cap a la Torre. “L’experiència m’ha agradat. M’ho he passat molt bé”. Reconeix que va tenir una mica de sort en algunes preguntes que li van tocar i que no es va posar molt nerviós. O almenys tant com altres concursants. “Has d’estar pel que et toca estar. I en la darrera pregunta no vaig pensar que em jugava 38.000 euros i la resposta em va venir molt ràpid”, recorda. “A quin terme, que remet a la deessa Venus, es designaven fa anys les infeccions que es contreuen per contacte sexual?” va ser la darrera pregunta que va haver de respondre en Manel.

Explica que les hores posteriors a l’emissió del programa han estat intenses, amb moltes trucades i missatges de whatsaps. “De gent molt diversa. Algunes que ni coneixia”, riu. Té clar com aprofitarà el premi i una part el dedicarà a pagar la hipoteca. Van tenir molt bon rotllo amb la resta de concursants i encara s’envien algun missatge pel grup de whatsapp que van crear. Del presentador, en Llucià Ferrer, també té bones paraules: “És una persona molt correcta, molt dinàmica i molt divertida.”

Aquí pots veure el programa en què en Manel Pujol va guanyar el premi.

Foto: Manel Pujol celebrant la seva victòria a l”Atrapa’m si pots’. / CCMA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This