Ja no hi ha cap cas positiu de Covid-19 a la Residència Badia i el 5 de març tornarà a rebre visites

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/3/2021

Aquest dilluns, 1 de març, els resultats negatius de les dues darreres PCR a dos treballadors que quedaven pendents ha permès a la Residència Pere Badia passar de residència vermella a groga. L’ultima pacient positiva ja ha rebut l’alta i, per tant, ja no queda cap cas de Covid-19 al centre.

Per donar per superat del tot el brot de Covid-19 caldrà espera al 9 i 10 de març quan es tinguin els resultats de les PCR que es faran a tots els residents i treballadors.

Com a residència groga, a partir del proper 5 de març les famílies podran tornar a visitar els seus familiars al centre amb les mateixes condicions que abans de la declaració del brot el passat mes de gener.

El brot de la Residència Pere Badia va començar el 31 de desembre i ha arribat a afectar 20 residents i 5 treballadors. Tots els casos han estat lleus o asimptomàtics, tot i l’avançada edat d’alguns dels positius. La raó que no hi hagi hagut cap cas greu apunta que podria ser l’administració de la vacuna. La segona dosi va injectar-se el darrer terç del mes de gener.

Foto: Una imatge de la residència Pere Badia, que està a punt de superar del tot el brot de Covid-19. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This