Citen a declarar tres militants de l’ANC de Torredembarra als jutjats de Figueres aquest 5 de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/3/2021

Tres militants de l’ANC de Torredembarra han estat citats aquest divendres, 5 de març, als jutjats de Figueres per declarar sobre el tall de l’autopista a La Jonquera, que es va portar a terme el novembre del 2019.  Es tracta de Francesc Pujol, Jaume Estévez i Francesc Miquel.

L’ANC Torredembarra rebutja en un comunicat “aquest nou acte de repressió, que ara ens toca de ben a prop, i convida les seves sòcies i els seus socis a donar suport i ànims als tres represaliats.”

Aquest dimecres, 3 de març, en la concentració de Torredembarra per la Llibertat, i gràcies a l’organització de la convocatòria setmanal, l’ANC manifestarà el suport als tres militants. Igualment, conviden a tothom que vulgui i pugui a anar a les portes dels jutjats de Figueres el divendres 5.

“Des de Torredembarra, estarem ben atents a les declaracions dels nostres tres socis, i no descartem convocar mobilitzacions, segons quina sigui la resolució que prengui el jutjat”, assenyalen des de l’ANC de Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This