Lídia Alberich relleva Joan Torras com a presidenta de l’executiva local d’ERC de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/2/2021

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Torredembarra ha escollit aquest dissabte, 27 de febrer, Lídia Alberich com a nova presidenta, en substitució de Joan Torras, que portava en el càrrec deu anys.

L’assemblea republicana, celebrada a la Sala del Mar respectant totes les mesures Covid-19, ha votat per unanimitat l’única candidatura liderada per qui va ser la número 12 de la candidatura d’ERC en les darreres eleccions municipals. Nascuda a Baix a Mar fa 36 anys, fins ara era secretaria d’organització d’esdeveniments. El seu pare, Josep Alberich ja va formar part de l’executiva local torrenca.

La nova executiva republicana es completa de la següent manera: Victor J. Díaz serà el nou secretari d’organització mentre el fins ara president, Joan Torras, assumeix la secretaria de finances; Gerard Ciuró, regidor entre els anys 1999 i 2011 és el secretari d’imatge i comunicació; Mireia Puche, secretària de la dona i l’alcalde, Eduard Rovira, s’encarrega de la secretaria de política municipal.

Foto: La nova presidenta de l’executiva local d’ERC de Torredembarra, Lídia Alberich / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This