Els microplàstics protagonitzen la nova exposició que es podrà visitar a Cal Bofill tot el mes de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/2/2021

Amb la voluntat de conscienciar sobre la presència dels microplàstics al medi natural i l’afectació d’aquests a la fauna, flora i als humans, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició ‘Els microplàstics, un món de plàstics’ de GETE-Ecologistes en Acció, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant tot el mes de març, amb un aforament màxim de 4 persones.

Una de les grans problemàtiques ambientals dels nostres dies és la presència de plàstics a tot arreu: ciutats, boscos, fons marí, etc., però tan sols veiem una petita part dels que realment existeixen. Un exemple dels plàstics “invisibles” són els microplàstics.

L’exposició ens endinsa a conèixer el seu origen i com es classifiquen, les afectacions que provoquen al medi natural i a l‘ésser humà. Sabem que els humans cada setmana mengem plàstic equivalent a una targeta de crèdit. L’exposició ens mostra les solucions per evitar-ho. A més, els visitants rebran un obsequi.

Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat del 2021.

El darrer vídeo

Ja podeu veure el tràiler del documental ‘Patriarcado el organismo nocivo’, codirigit pel torrenc Albert Sanfeliu

Hemeroteca

Tweets recents

Share This