Els alumnes de secundària dels instituts de Torredembarra celebren la Festa de l’Arbre

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/2/2021

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra ha tornat a celebrar aquest divendres, 26 de febrer, la Festa de l’Arbre amb alumnes d’ESO dels instituts Torredembarra i Ramon de la Torre, dins del programa d’educació ambiental 2021 que desenvolupa amb les entitats ecologistes La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i GEPEC-EdC.

La primera jornada de la Festa de l’Arbre va tenir lloc dimecres amb la participació de 124 alumnes i 10 professors i professores de l’Institut Ramon de la Torre que van plantar alzines, pins pinyoners, arboços i vinya borda al parc del costat del centre educatiu.

Aquesta matí ha estat el torn de 140 alumnes i professorat de l’Institut Torredembarra que han plantat freixes, ginestes, tamarius, vitex i lledoners a l’entorn de la Rasa, a la zona limítrofa amb el polígon industrial Roques Planes.

La Festa de l’Arbre ha comptat també amb la col·laboració de les regidories de Via Pública i Manteniment i d’Educació.

Foto: Alumnes de secundària torrencs plantant un arbre. / ANNA F./ AJ.TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This