L’Ajuntament de Torredembarra demana desvincular la delinqüència a l’entorn del carrer Mimoses amb el centre de menors

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/2/2021

L’Ajuntament de Torredembarra manté la crida a la tranquil·litat després del cap de setmana en què s’han viscut alguns moments de tensió divendres al vespre i diumenge en la concentració antifeixista, però que no han desembocat en cap acció violenta com les viscudes la nit de dijous passat.

En un comunicat enviat aquest matí, el consistori torrenc afirma que “cal desvincular fermament la delinqüència a l’entorn de l’habitatge del carrer de les Mimoses amb el centre d’acompanyament de menors.” “Són persones diferents, sense cap connexió, més enllà que alguns poden coincidir en la nacionalitat. Els menors agredits dijous a la nit no tenen relació amb els fets delictius protagonitzats per joves majors d’edat que vivien en l’esmentat carrer”, assenyala i afegeix que “també cal assenyalar que cap dels vídeos que s’han pogut veure a les xarxes socials corresponen a menors vinculats amb el centre de Torredembarra.”

L’Ajuntament de Torredembarra també desmenteix que rebi cap aportació econòmica de la Generalitat (administració titular del centre de menors) per la ubicació de l’equipament al municipi ni que hagi acordat amb cap administració acollir el centre a Torredembarra.

L’Ajuntament “entén i comparteix la frustració de veïns i veïnes en veure com les solucions a problemes de delinqüència són lentes i dificultoses, malgrat les nombroses detencions i altres actuacions que han dut a terme la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.” “En cap moment, s’ha de criminalitzar els veïns i veïnes convocants de la concentració de dijous, que van mostrar un malestar totalment legítim per la problemàtica delinqüencial. El que sí cal condemnar és aquelles persones que, tot i ser una minoria i bona part no viure a Torredembarra fan molt de soroll, aprofiten les queixes veïnals per protagonitzar fets violents i xenòfobs”, conclou.

Foto: Un dels moments de tensió en la concentració antifeixista d’aquest diumenge. /TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This