El Servei de préstec a domicili de la Biblioteca Mestra Maria Antònia ja reparteix 40 libres cada quinze dies

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/2/2021

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra disposa des del passat mes de desembre del Servei de préstec i lliurament a domicili. Per al repartiment, que es realitza els dimarts al matí, compta amb la  col·laboració d’un grup de voluntaris de la Fundació Onada. Actualment ja reparteixen una quarantena de llibres moltes setmanes.

Aquest servei el poden sol·licitar especialment els grups confinats, vilatans que tenen dificultats de mobilitat i persones grans, en risc social i qui no tenen accés a la lectura electrònica.

Per sol·licitar el servei, l’usuari pot trucar al 667 17 12 91 o escriure un WhatsApp. També es pot sol·licitar via correu electrònic a biblioteca@torredembarra.cat Les bibliotecàries assessoren per oferir lectures del gust dels lectors i lectores.

La director de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, Ana Merino, fa una crida a que la gent es faci usuària del servei perquè “tenen capacitat per repartir més llibres a domicili.” També destaca que els voluntària de la Fundació Onada estan molt satisfets de participar en la iniciativa.

Amb protocol COVID-19

Per poder realitzar aquesta tasca, la Biblioteca també ha comptat amb la col·laboració del departament de Protecció Civil de l’Ajuntament, que s’ha encarregat de mostrar als voluntaris de l’Onada les mesures de seguretat que han de seguir per evitar el risc de contagi per Covid-19 a l’hora d’entregar el material.

Foto: Els llibres de la Biblioteca Mestra Maria Antònia arriben a domicilis gràcies a la Fundacio Onada. / BMMA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This