Sense data de reobertura del pont elevat de vianants del passeig de la Sort

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/2/2021

Aquest passat cap de setmana es van complir quatre mesos del tancament del pont elevat de vianants del passeig de la Sort i passeig Miramar de Torredembarra a causa de l’impacte d’un camió ploma. El passat 13 d’octubre el camió va topar amb el pont elevat, d’uns 5 metres d’alçada, quan sortia d’una obra i no havia tancat la ploma correctament.

Segons expliquen des de l’Ajuntament de Torredembarra al Torredembarra Actualitat, les asseguradores del camió i el pont encara estan negociant i s’està analitzant si la biga del pont afectada es pot reparar o haurà de ser substituïda.

Des del consistori torrenc no s’atreveixen a posar una data per la reobertura d’aquest pas elevat que comunica el passeig de la Sort amb el passeig Francesc Macià, al barri dels Munts després de passar també per damunt de la via del tren.

Foto: Una imatge del pont elevat, actualment tancat al pas de vianants. / AJ. TORREDEMBARRA

Advertisement

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This