El brot de Covid-19 a la Residència Pere Badia remet i ja només queden 10 positius

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/2/2021

La setmana comença amb bones notícies per a la Residència Pere Badia pel que fa al brot de Covid-19, que es va declarar fa un mes i mig. S’ha donat l’alta a tres residents i les proves PCR practicades el divendres 12 de febrer han donat negatives.

Els positius segueixen disminuint i ara només n’hi ha 10 i un contacte estret. Tots es mantenen en un bon estat de salut.

Aquests resultats han implicat el desconfinament de la major part de la planta 0  i de les plantes 1 i 3. D’aquesta manera, els usuaris ja no estan a les seves habitacions i poden desplaçar-se per la seva planta amb llibertat i s’inicien les activitats ales sales polivalents de les plantes esmentades.

Durant aquesta setmana, se seguiran fent tests PCR al personal i ja sols es faran als usuaris de la planta 2. La direcció afirma que esperen donar més altes durant aquesta setmana.

Foto: Els usuaris de la residència recuperen les activitats habituals. / FBP

Hemeroteca

Tweets recents

Share This