Primeres cinc altes de residents afectats pel brot de Covid-19 a la Residència Pere Badia

 

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/2/2021

El brot de Covid-19 de la residència de la Fundació Pere Badia evoluciona positivament. No només no hi ha nous casos positius des del cribatge de l’1 de febrer, sinó que ja s’han donat les primeres cinc altes entre els residents que estaven afectats per la malaltia. Ara hi ha 15 residents positius i dos contactes estrets controlats. Tots presenten una bona evolució.

Els propers dies seguiran els controls per descartar nous casos i poder donar noves altes. Aquest dijous, 11 de febrer, a la planta 0 i divendres, a la 3.

Recordem que el rot es va iniciar el 31 de desembre i, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat, ha afectat a 15 residents i 5 treballadors. Cap dels casos positius ha patit la malaltia de forma greu, sinó que han estat asimptomàtics o presentat símptomes lleus, com si sofrissin una grip suau.

Cal recordar que el passat 22 de gener els residents i treballadors que llavors no eren positius van rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. Aquesta podria ser una causa que els casos positius fins ara siguin lleus tot i l’edat molt elevada de la majoria d’afectats, però com en tants aspectes relacionats amb la Covid-19, els experts no ho poden encara assegurar.

Foto:Una imatge de l’administració de la segona vacuna a la residència Pere Badia. / FPB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This