Detingut a Torredembarra un lladre reincident que acumula set detencions en quatre mesos

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/2/2021

La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquest diumenge, 7 de febrer, a la tarda un jove com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle. El detingut és reincident ja que  des d’octubre a desembre de 2020 li consten sis detencions més per robatoris en habitatges i en vehicles a les poblacions de Torredembarra i de Tarragona, a més de resistència i desobediència a l’autoritat.

El jove ara detingut va ser identificat per la Policia Local divendres quan portava a sobre unes tisores de podar de dubtosa procedència. Hores més tard, un veí de Torredembarra va denunciar en dependències policials danys al seu vehicle aparcat al carrer de la Goleta i el robatori d’unes tisores de podar del seu interior.

Aleshores, els agents van relacionar les dues circumstàncies i buscaven el jove per detenir-lo. Va ser diumenge, al voltant de dos quarts de vuit del vespre, quan el van trobar, alertats per membres del Servei Marítim de la Guàrdia Civil que van avisar d’una baralla entre dues persones entre el carrer de la Muralla i el carrer dels Munts.

Foto: La Policia Local de Torredembarra ha practicat una nova detenció, aquest cop d’un lladre reincident. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This