L’Espai Jove de Torredembarra recupera el servei d’acompanyament laboral a partir del 10 de febrer

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/2/2021

La Regidoria de Joventut ha prorrogat l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Torredembarra i el Consell Comarcal del Tarragonès per a la implementació del Programa Referents d’Ocupació Juvenil. A través d’aquest programa, es du a terme el servei d’acompanyament laboral per a joves de 16 a 29 anys, que es tornarà a posar en marxa a l’Espai Jove del PIJ el proper 10 de febrer.

Es donarà atenció presencial, sempre que les mesures per la Covid-19 ho permetin, quinzenalment els dimecres, de 9 a 13.30 hores. Es poden consultar qüestions com la realització de currículums, com cercar feina, com formar-se i seguiment laboral, entre d’altres. Per a més informació i sol·licitar cita prèvia: 616 02 11 15.

Foto: Una imatge de l’Espai Jove del PIJ de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This