El Carnaval 2021 de Torredembarra es viurà a les xarxes socials i a través d’una exposició

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/2/2021

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Torredembarra, l’Associació d’Amics del Carnaval i les colles participants en edicions anteriors ja van anunciar el mes d’octubre passat la decisió de suspendre els actes multitudinaris del Carnaval 2021 i es va crear una comissió de treball per buscar fórmules per celebrar aquesta festivitat. La fórmula triada contempla activitats a les xarxes socials i també una exposició que es podrà visitar presencialment a la Sala Lluís d’Icart.

El regidor de Festes, Raúl García, s’ha mostrat agraït als membres de la comissió per adaptar-se a la situació i ajudar que Torredembarra, tot i que d’una manera molt diferent, segueixi celebrant una de les festes més importants del calendari.

Les activitats previstes són les següents:

-Concurs a Instagram. Es premiarà la millor disfressa, idea original, maquillatge, sàtira, coreografia i mascota disfressada, amb premis de 50 € per a gastar en el comerç local. Consultar bases.

-Arrivo del Rei Carnestoltes i missatges a la ciutadania a través dels comptes de l’Ajuntament de Torredembarra a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram i YouTube). Dijous Gras, a les 19 h, es podrà visionar l’Arrivo del Rei Carnestoltes i la presa de possessió del poder local.

-Exposició sobre el Carnaval de Torredembarra des de l’any 1981 fins a l’actualitat. S’hi podran veure cartells i programes, bona part dels quals aportats pel fons de Rafel Núñez. També es mostraran les disfresses guanyadores des del 2010 i vídeos amb imatges del Carnaval des del 2016 al 2020.

L’exposició es podrà visitar de l’11 de febrer al 6 de març en els següents horaris:

Dilluns, dimarts i dimecres, de 10 a 17 h (accés per l’Ajuntament).

Dijous i divendres, de 10 a 20 h (accés per l’Ajuntament).

Dissabtes, de 17 a 20 h (accés pel Camí de l’Era).

Foto: Una imatge del Carnaval de Torredembarra de l’any passat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This