Detingut a Torredembarra per conduir un patinet sota els efectes de l’alcohol trencant el confinament

La Policia Local de Torredembarra va denunciar un individu de 28 anys i veí de Creixell la matinada de diumenge 31 de gener per conduir un patinet sota els efectes de l’alcohol, i per no respectar el confinament municipal i el nocturn decretats com a mesures de mobilitat per evitar la propagació de la Covid-19.

Agents de la policia van interceptar el jove que anava conduint de manera temerària pel passeig de Miramar. Després de realitzar la prova de alcoholèmia, que va donar un resultat de 0,73 grams per litre d’aire expirat, el patinet va quedar immobilitzat al pàrquing de la comissaria.

Foto: La Policia Local de Torredembarra ha fet una nova detenció. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This