ACTUALITZACIÓ l El brot de Covid-19 de la Fundació Pere Badia afecta 15 residents i 1 treballador, però sense cap cas greu

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/2/2021

El brot de Covid-19 declarat des del 31 de desembre a la Fundació Pere Badia continua evolucionant i actualment, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat, ja hi ha 15 residents afectats i 5 treballadors -4 d’aquests empleats ja han estat donats d’alt-. Són dades que ofereix el darrer cribatge, que es va fer el passat 28 de gener.

La bona notícia és que cap dels casos positius pateix la malaltia de forma greu, sinó que són asimptomàtics o presenten símptomes lleus, com si sofrissin una grip suau.

Cal recordar que el passat 22 de gener els residents i treballadors que llavors no eren positius van rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. Aquesta podria ser una causa que els casos positius fins ara siguin lleus tot i l’edat molt elevada de la majoria d’afectats, però com en tants aspectes relacionats amb la Covid-19, els experts no ho poden encara assegurar.

Foto: Una imatge d’arxiu de residents de la Fundació Pere Badia. / FPB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This