La Policia Local de Torredembarra deté dos joves la matinada de dissabte per entrada en habitatge aliè

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/2/2021

La Policia Local de Torredembarra va detenir dos joves la matinada de dissabte com a presumptes autors d’entrada en habitatge aliè i resistència, desobediència i amenaces a l’autoritat.

Els fets es van iniciar divendres al voltant de les deu de la nit quan la Policia Local va rebre la trucada d’un ciutadà per advertir que uns joves havien entrat en un habitatge del carrer dels Pescadors, la propietat del qual viu fora del municipi. Posteriorment, també van rebre la trucada de la persona propietària de l’habitatge advertint que algú havia entrat al seu pis.

Agents de la Policia Local van vigilar l’habitatge durant la nit i en el moment que van sentir sorolls van demanar que els hi obrissin la porta. Hi van trobar dos joves que asseguraven que vivien a l’habitatge i que l’havien comprat. Els agents de la Policia Local van demanar suport als Mossos d’Esquadra per a procedir a la detenció.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This