El ple de Torredembarra aprova l’adjudicació de les obres de rehabilitació del dipòsit del Pujol a SOREAper més de 800.000 euros

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/1/2021

El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra que ha tingut lloc aquest dijous, 28 de gener, ha aprovat l’adjudicació de les obres de rehabilitació del dipòsit de subministrament d’aigua potable del Pujol, que també contempla la construcció d’un nou dipòsit de 2.500 m2, a l’empresa SOREA per un import de 828.643,09 euros (IVA inclòs).

Es tracta d’un projecte de gran importància ja que aquest dipòsit representa el 75% de la capacitat de subministrament del terme municipal de Torredembarra i l’estat de la seva coberta és molt deficient. El regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, ha explicat que l’obra es finançarà amb 513.000 euros provinents d’un préstec, 289.279,95 euros d’una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua i 26.363,14 euros d’ingressos del Consorci d’Aigües de Tarragona.

La Generalitat també ha concedit una subvenció de 126.156,90 euros dins del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) en l’anualitat 2024. El termini d’execució dels treballs és de vint setmanes.

Foto: Una imatge del dipòsit de subministrament d’aigua potable del Pujol. / ANNA. F / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This