El brot de Covid-19 de la residència Pere Badia arriba a 14 casos positius, però tots lleus o assimptomàtics

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/1/2021

La residència Pere Badia de Torredembarra acumula ja 14 casos positius de Covid-19 des de l’inici del brot el passat 31 de desembre, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat. Es tracta de 10 residents i 4 treballadors. Actualment només els 10 residents són positius i presenten símptomes molt lleus o són assimptomàtics; mentre que els treballadors han donat negatiu en les darreres PCR. Aquest dijous, 28 de gener, s’ha fet un nou cribatge per seguir l’evolució del brot declarat a la residència torrenca per a la gent gran.

Cal recordar que el passat 22 de gener els residents i treballadors que llavors no eren positius van rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. Aquesta podria ser una causa que els casos positius fins ara siguin lleus tot i l’edat molt elevada de la majoria d’afectats, però com en tants aspectes relacionats amb la Covid-19, els experts no ho poden encara assegurar.

Cinc casos a la residència de Creixell

A la residència Mar i Sol de Creixell també augmenten els casos positius de Covid-10 fins a 5 -4 residents i un treballador- segons el darrer cribatge.

Foto: Una imatge de l’administració de la segona vacuna a la residència Pere Badia. / FPB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This