Els Armats de Torredembarra suspenen totes les activitats d’enguany a causa de la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/1/2021

La Confraria de la Creu – Armats de Torredembarra ha decidit suspendre totes les activitats organitzades per l’entitat i amb la participació dels seus membres. La seva junta directiva ha pres aquesta decisió “donada la greu situació epidemiològica i tenint ben presents les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya.”

Per tant, segons el comunicat que han emès, han quedat suspeses sine die les següents activitats: edició de l’Opuscle, els assajos dels Armats, de la Banda de Timbals i de les Caramelles, les reunions de treball de la Junta Directiva, les reunions de treball de tots els grups de la Confraria: Armats, Aspirants, Penitents i Improperis, Banda de Timbals, Portants del Sant Crist i Caramelles i la calçotada de la Confraria.

Així mateix, la impossibilitat de treballar amb normalitat durant les properes setmanes i valorant-ne la idoneïtat de dur-los a terme, els següents actes també queden suspesos: presentació de l’Opuscle, al Pati del Castell-Palau dels Icart i l’Exposició fotogràfica “Processó i Rams a Torredembarra 1968-1969” a la sala Lluís d’Icart.

Finalment, la directiva s’emplaça a decidir més endavant la participació de la Confraria en els actes programats dins de la Setmana Santa, sempre i quan ens ho permetin les autoritats competents, d’entre els quals destaquen: Processó del Dolor de Tarragona, Viacrucis i Processó del Sant Enterrament de Torredembarra, Cantada de Caramelles a Torredembarra i actes litúrgics.

Foto: Els Armats de Torredembarra durant la Processió del Sant Enterrament de 2019. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This