Torredembarra augmentarà a sis el nombre de col·legis electorals la jornada del 14-F

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/1/2021

L’Ajuntament de Torredembarra ha decidit augmentar de dos a sis els col·legis electorals per a la convocatòria al Parlament de Catalunya, fixada provisionalment per al proper 14 de febrer. En total, hi haurà 18 meses, com sempre, però repartides entre més recintes. La decisió s’ha pres per garantir mesures sanitàries Covid-19.

Les escoles Antoni Roig, amb tres meses, i l’Antina, amb dues, es mantenen com a col·legis electorals i s’hi afegeixen: Pavelló Municipal Sant Jordi (5 meses), Sala Gran del Casal (4). Castell (2) i Sala del Mar (2).

Foto: L’Escola Antoni Roig continuarà com a col·legi electoral el 14-F però hi hauran menys mesos. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This