Campanya de trànsit de control del transport escolar i de menors a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/1/2021

Del 25 al 31 de gener la Policia Local de Torredembarra participa en la campanya coordinada de control del transport escolar i de menors i viatgers. Per aquest motiu i atenent a les directrius del Servei Català del Trànsit per les Policies Locals de Catalunya, i en col·laboració amb les unitats especialitzades de Transports dels Mossos d’Esquadra de Trànsit, es realitzaran inspeccions en els vehicles de transport escolar que transiten pel municipi.

En aquestes inspeccions, s’incidirà en les condicions tècniques, administratives i de seguretat dels vehicles i els seus conductors, a fi de comprovar que reuneixen tots els requisits exigits per la reglamentació vigent i garantir al màxim la seguretat del transport.

Foto: La Policia Local de Torredembarra participa en la campanya coordinada de control del transport escolar i de menors i viatgers. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This