Torredembarra programa un curs ACTIC, gratuït i en línia, per a joves de 16 a 29 anys

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/1/2021

La Regidoria de Joventut de Torredembarra posa en marxa el proper 23 de febrer el curs d’acreditació de competències de tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). Es tracta d’una formació gratuïta,  dirigida a joves de 16 a 29 anys.

El curs consta de 60 hores lectives, que s’impartiran íntegrament en línia, amb videotrucades que es realitzaran en horari de 19 a 20.30 h, per afavorir que tot el jovent que estudia o treballa s’hi pugui inscriure, tot i que es prioritzaran els i les joves apuntats al programa de Garantia Juvenil, que estiguin a l’atur i empadronats a Torredembarra.

El temari engloba els nivells bàsic i mitjà d’ACTIC per poder superar la prova d’acreditació de la Generalitat. A més, l’empresa que imparteix el curs és un dels centres homologats i, si així ho demanen, el alumnes podran realitzar l’examen al mateix centre. Per a fer aquest curs és necessari disposar d’ordinador.

Les places són limitades i el formulari per a dur a terme les inscripcions es podrà trobar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.torredembarra.cat) a partir del 25 de gener. Una vegada emplenat s’haurà d’enviar per correu electrònic a pij@torredembarra.cat des d’on es confirmarà la plaça i s’enviarà la documentació del curs. Més informació al telèfon 616 021 115.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This