L’Ajuntament de Torredembarra rebrà més de 100.000 euros en subvencions de la Diputació

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/1/2021

L’Ajuntament de Torredembarra rebrà més de 100.000 euros de la Diputació de Tarragona en dos conceptes diferents: cablejat i la xarxa informàtica i programes i activitats de promoció turística.

Per una banda, la Diputació de Tarragona subvencionarà amb un total de 93.601 euros el projecte d’adequació del cablejat i la xarxa informàtica de l’edifici del Castell, seu de l’Ajuntament de Torredembarra, dins del Programa específic d’obres per a la millora de les xarxes bàsiques municipals i del programa de modernització d’equipaments informàtics per a garantir l’administració electrònica (PEXI 2017).

Les obres van finalitzar el mes de juliol del 2020 i han comportat l’adequació de 640 punts de treball, l’emplaçament d’armaris rack per a la centralització del cablejat dels diferents punts de treball i la interconnexió amb fibra òptica, i l’adequació de la sala d’informàtica per a la recepció i la gestió del senyal procedent dels diferents punts de treball. L’import total dels treballs ha estat de 157.125,30 euros.

Per l’altra banda, l’ens supracomarcal, subvenciona amb 20.305 euros la promoció turística de Torredembarra durant el 2020. El Patronat Municipal de Turisme de la Diputació de Tarragona ha aprovat una subvenció de 20.305 euros  destinada a programes i activitats de promoció turística del 2020 dutes a terme per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra. Les accions subvencionades i els imports són els següents:

-2.928,10 euros en concepte de difusió online (millores a la pàgina web).

-14.876,90 euros en concepte d’accions i campanyes de promoció (campanya de promoció turística Covid-19 “Redescobreix Torredembarra”, nou vídeo promocional del municipi i microvídeos (càpsules) de 30 segons de les següents temàtiques: platges i litoral, cultura, natura, família, esports, i comerç i gastronomia.

-2.500 euros en concepte de distintius de qualitat de les platges (banderes blaves).

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra ha renovat la seva xarxa informàtica. /TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This