Ciutadans reclama mesures per reduir l’increment del rebut de la llum

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/1/2021

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Torredembarra, Toni Cruz, considera que “no pot ser” que, en plena pandèmia i onada de fred, el rebut de la llum hagi pujat “d’una manera tan desproporcionada”. “Molts torrencs ho estan passant molt malament i no poden assumir un increment del cost de l’electricitat”, ha assegurat. Per això, ha reclamat que “es prenguin totes les mesures necessàries per reduir la pujada del rebut de la llum”.

En aquest sentit, Cruz ha explicat que “Cs ha presentat una moció que es debatrà al proper ple municipal” i que demana a l’Ajuntament que “intensifiqui la prevenció, detecció i intervenció davant de situacions de falta d’accés als subministraments bàsics per part dels veïns”. A més, el text reclama que “la Generalitat impulsi mesures com ajudes directes a famílies vulnerables per poder pagar les factures de la llum o acords amb les subministradores per garantir que sempre hi hagi un avís abans de tallar l’electricitat”.

D’altra banda, Cs ha presentat una altra moció que reclama “rebutjar acords amb formacions polítiques que no respectin o acatin la Constitució i amb aquelles que no condemnin la violència terrorista”. El text també demana que “els partits constitucionalistes facin possible un govern constitucionalista a la Generalitat i no tanquin acords amb  les formacions que no respectin la Constitució”.

Foto: Toni Cruz, portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Torredembarra. / CAROL CUBOTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This