El duet torrenc Tres, nominat els Premis Enderrock 2021 amb el seu disc Casa Nova

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/1/2021

Casa Nova, el segon disc que el duet de Torredembarra Tres, està entre els discs nominats als Premis Enderrock 2021, que han iniciat aquesta setmana el procés de votació popular. Enregistrat a l’altafullenc Most Wanted Studio –vam visitar una de les sessions amb els subscriptors– i editat el mes de febrer passat, el treball inclou deu cançons.

David Morlà (baix elèctric i veu) i Jordi Suñé (guitarra acústica i veu) es van envoltar aquest cop de diversos músics i col·laboradors de poblacions properes, com Toni Just (Lexus, La Soul Machine i altres) a la guitarra elèctrica i Gerard Mallorquí (Papa Noes, Sardina’s Golden Rule i altres) a la bateria. La pandèmia de Covid-19 no els ha deixat fer la gira de presentació del disc.

Els terminis de votació

La votació popular arrenca amb  la primera fase, que tindrà lloc de l’11 al 24 de gener a través del web de la revista. A la segona, que serà del 29 de gener al 14 de febrer, s’escolliran les 10 propostes més votades de cada categoria. Finalment, a la darrera volta de votació popular, del 15 al 27 de febrer, s’anunciaran tan sols els 3 finalistes de cada categoria, i servirà per decidir quin artista, disc o cançó s’acabarà emportant els guardons populars, que enguany es descobriran a la gala prevista pel dijous 11 de març a l’Auditori de Girona.

Foto: Jordi Suñé i David Morlà són els integrants del duet torrenc Tres, / TRES

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This