Tres casos positius de Covid-19 entre els treballadors de la Residència Pere Badia

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/1/2021

La Residència Pere Badia de Torredembarra ha registrat tres casos positius de Covid-19 aquests darrers dies. Es tracta de treballadors d’aquest centre, mentre que cap dels 85 residents ha donat positiu en les proves PCR que se’ls hi han practicat. Cap dels tres positius està greu.

Seguint els protocols establerts, tots els residents es troben confinats a les seves habitacions i se’ls està fent un seguiment per si algun d’ells mostra símptomes compatibles amb la malaltia els propers dies. La setmana vinent es practicaran noves proves PCR als interns i treballadors.

Recordem que entre el 31 de desembre i els primers dies de gener, els residents i treballadors van rebre la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19, ja que la Pere Badia era fins ara una de les residències verdes, que vol dir que no havia registrat cap cas positiu de coronavirus. Per tant, els primers ja havien de rebre la segona dosi la propera setmana.

Foto: Fins ara, la Residència Pere Badia no havia registrat cap cas positiu de coronavirus./ TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This