Trams dels carrers Onze de setembre i Muralla canviaran el seu sentit de circulació

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/1/2021

La Taula de Mobilitat de l’Ajuntament de Torredembarra està ultimant diversos canvis de circulació en alguns carrers del municipi. A manca de concretar-se la setmana vinent, Torredembarra Actualitat us pot avançar alguns d’aquests canvis, com que el tram superior del carrer Onze de setembre passarà a ser de pujada enlloc de baixada com fins ara, mentre que el carrer Muralla -el tram que no és illa de vianants- canvia també de sentit per donar continuïtat als vehicles que hi accedeixin des de l’Onze de setembre, per sortir a la carretera d’enllaç amb l’autopista. Un altre carrer que podria experimentar variacions en la seva circulació és el Mañé i Flaquer. L’objectiu d’aquests canvis és millorar algunes de les entrades al municipi.

Recordem que les darreres mesures impulsades per la Taula de Mobilitat van ser el passat mes de maig passat al barri dels Munts. L’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat va passar a ser de sentit únic direcció mar, mentre el carrer del Clos va quedar en sentit únic direcció a la plaça del Peig, i el carrer dels Pins també serà de sentit únic direcció a l’avinguda de les Oliveres.

Foto: Aquest senyal de circulació al carrer Onze de setembre té els dies comptats. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This