El grup Tre Said, del torrenc Manel Gris, nominat els Premis Enderrock 2021

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/1/2021

El grup Tre Said ha estat nominat als propers Premis Enderrock 2021 en la categoria de millor disc de rock, amb l’àlbum del seu debut All those city lights (Els llums del carrer), editat el maig passat i enregistrat als Thrashoo Estudis de Vilafranca. Els premis que es decidiran per votació popular. Tre Said està format pels vilafranquins Xavier Painous (bateria) i David Izquierdo (baix) i el torrenc Manel Gris (veu i guitarra). Gris, per la seva banda, té una trajectòria de gairebé tres dècades en el món de la música, que l’han portat des de les orquestres de ball a l’animació infantil i el jazz, però el rock el tira molt i el seu penúltim projecte Rar, que va durar cinc anys, ha evolucionat cap a una nova banda, Tre Said.

Els terminis de votació

La votació popular arrenca amb  la primera fase, que tindrà lloc de l’11 al 24 de gener a través del web de la revista. A la segona, que serà del 29 de gener al 14 de febrer, s’escolliran les 10 propostes més votades de cada categoria. Finalment, a la darrera volta de votació popular, del 15 al 27 de febrer, s’anunciaran tan sols els 3 finalistes de cada categoria, i servirà per decidir quin artista, disc o cançó s’acabarà emportant els guardons populars, que enguany es descobriran a la gala prevista pel dijous 11 de març a l’Auditori de Girona.

Foto: Manel Gris, a la dreta, amb la resta d’integrants del seu grup. / TRE SAID

Hemeroteca

Tweets recents

Share This