Clarà celebrarà Sant Sebastià aquest diumenge adaptat a la situació pandèmica

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/1/2021

Aquest proper diumenge, 17 de gener, és Sant Sebastià, el patró del barri de Clarà de Torredembarra. L’actual situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 no permet l’organització dels actes festius que es duien a terme durant tot un cap de setmana. Per aquest motiu, només es mantindrà l’Ofici i una actuació musical.

La celebració de d’Ofici Solemne dedicat al patró de Clarà tindrà lloc el diumenge 17 de febrer, a les 11:15 hores, a l’església de Sant Joan (Baix a Mar). Les restriccions d’aforament per la Covid-19 fan inviable la celebració de la missa en la petita església de Clarà i les baixes temperatures d’aquests dies tampoc permeten fer la celebració a la plaça exterior.

Posteriorment, hi haurà música itinerant pels carrers del barri de Clarà, a càrrec de la Martingala Band, perquè els veïns i veïnes en puguin gaudir des de les seves cases. També s’ha previst il·luminar d’una manera especial l’edifici de l’església de Clarà de dissabte a dimecres vinent, per posar en valor aquest element del patrimoni arquitectònic del barri.

Foto: La Covid-19 obliga a una celebració de Sant Sebastià sota mínims. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This