L’exregidora torrenca Núria Gómez serà la número quatre de la candidatura del PP al Parlament

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/1/2021

La candidatura del Partit Popular a la circumscripció de Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer comptarà amb l’exregidora torrenca Núria Gómez en una posició destacada. Gómez serà la número 4 de la llista encapçalada per l’exregidora de l’Ajuntament de Tarragona Inma Rodríguez. A més, l’ex-número dos del partit i actual regidor a Roda de Berà, Rafael Luna, tanca la candidatura en el número 18.

Gómez es mostra “il·lusionada” i destaca la gran presència de dones a les candidatures del PP, que a Tarragona tindrà per primer cop una dona en la posició més alta. “Vull donar una empenta a la candidatura amb la meva experiència i valoro molt la confiança que m’ha donat novament l’Alejandro Fernández”, afirma.

Núria Gómez Granés ha estat regidora de l’Ajuntament de Tarragona entre els anys 2011 i 2019, formant part del govern municipal durant en el primer mandat. El 2015 i 2019 va encapçalar la candidatura del PP a Torredembarra, però en la segona ocasió no va aconseguir representació. Gómez també ha format part de la candidatura pel Senat a Tarragona les darreres convocatòries.

Rafael Luna Vivas té una llarga trajectòria tan en la política institucional com orgànica, ja que va ser diputat al Parlament durant vint anys i després senador, a més de regidor a l’Ajuntament de Roda de Berà des de 2015. Luna va ser secretari general del PP de Catalunya entre 1996 i 2008.

Foto: Núria Gómez formarà part de la candidatura del PP al Parlament. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This