El PDeCAT es posa en marxa per constituir la seva secció local a Torredembarra

JORDI SALVAT – Torredembarra, 13/1/2021

Si a finals del mes de desembre es constituïa la secció local del PDeCAT a Altafulla amb el regidor Xavier Rofas al capdavant, aquest mes de gener s’ha iniciat el procés per fer el mateix a Torredembarra. El referent del partit post-convergent a la capital del Baix Gaià és Jordi Pujol. Graduat en Dret i Relacions laborals, es dedica al sector de la restauració, al capdavant d’un negoci del municipi que arriba a la quarta generació. Pujol ha militat els darrers anys a Esquerra Republicana i ha estat membre de l’executiva local, però admet que ha acabat veient que el PDeCAT encaixa més amb la seva ideologia. El 2015 va ocupar el sisè lloc de la candidatura republicana a les eleccions municipals.

Pujol ha explicat al Torredembarra Actualitat que s’està reunint amb persones que vulguin incorporar-se al projecte, ja que té detectats diferents perfils que podrien sumar-se al projecte. Recordem que fa uns mesos, el comitè local del PDeCAT es va donar de baixa en bloc i es va passar a Junts per Catalunya. L’únic regidor de Junts per Torredembarra, Josep Maria Calvet, que es manté com a independent, també s’ha alineat amb la formació de Puigdemont.

“Tenim el primer pas que és algú que se’n vulgui cuidar, que és el  Jordi Pujol, i al voltant seu construirem el comitè local i l’estructura del partit”, afirma Marc Arza, cap de llista del PDeCAT per la circumscripció de Tarragona a les properes eleccions al Parlament.

Aposta pel turisme i la indústria diversificada

Arza, que ha estat aquest dimecres, 13 de gener, al Baix Gaià, ha defensat el turisme com un sector que cal potenciar i ha retret a altres grups polítics que se la miren “com una activitat que gairebé s’hauria de marginar.” “Creiem que l’economia de Catalunya i del Camp de Tarragona ha de ser diversificada, però que el turisme hi ha de jugar un paper central i ens hi hem de comprometre i això toca a municipis com Torredembarra i Altafulla”, afirma el candidat, que també ha destacat el pes de l’agricultura a l’interior del Baix Gaià.

“Hem de buscar que tots aquests sectors puguin funcionar i no se s’ignori cap”, assenyala Arza, que també ha defensat la necessitat que els polígons industrials com el de Roques Planes tinguin  infraestructures, com la fibra òptica per ser competitius, i ser capaços d’afrontar la imminent arribada del 5G. “En els polígons s’han de combinar parcel·les petites amb més grans, per disposar de més metres quadrats per instal·lar empreses logístiques”, apunta.

Arza es marca com a objectiu “fer un bon resultat” en les eleccions al Parlament: “Hi ha molta gent que vol votar el que nosaltres representem i la nostra barrera és donar a conèixer que allò és el PDeCAT, perquè ni les sigles ni la candidata, l’Àngels Chacón, són molt conegudes. A mesura que ens donem a conèixer anem creixent en expectatives.” Considera que les eleccions s’han de celebrar el 14 de febrer, excepte que des de Salut ho desaconsellin. “Si s’han d’endarrerir s’haurien de fer el més aviat possible. Aquest govern està esgotat”, conclou.

Foto: Jordi Pujol (esquerra) amb el cap de llista per Tarragona del PDeCAT. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This