Torredembarra ja té la seva mascareta amb la imatge del far

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/1/2021

De mascaretes n’han aparegut milers de diferents des de l’inici de la pandèmia, amb tota mena d’imatges i logotips. Des de Torredembarra Turisme s’ha fet una mascareta amb la imatge del Far de Torredembarra, una de les icones del municipi i més després de la retirada de l’escultura de l’Alfa i Omega.

Es pot adquirir l’oficina de Turisme de Torredembarra i el seu preu és de tres euros. Aquesta mascareta ja es va repartir junt amb una bossa i una tovallola entre els participants al 1r Bany de l’any el passat 1 de gener.

Se n’han fet un total de 750 unitats. Són mascaretes FFP2 i s’han de rentar a 60 graus. Es poden rentar fins a 25 vegades.

Foto: Una imatge de la mascareta amb la imatge del far. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This