Marcos Rastrilla, el torrenc que ocupa el setè lloc de la candidatura de la CUP al Parlament

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/1/2021

La candidatura per la circumscripció de Tarragona de la CUP a les properes eleccions al Parlament de Catalunya compta amb un torrenc. Es tracta de Marcos Rastrilla. La llista està encapçalada per la regidora tarragonina Laia Estrada, seguida pel reusenc Edgar Fernández i la fatarellenca Júlia Urgell.

Rastrilla va destacar com a delegat de la CGT a Saint-Gobain durant la vaga del passat setembre, un dels conflictes laborals més importants dels darreres temps a la comarca veïna del Baix Penedès. Marcos Rastrilla Antón és tècnic de mediambient i col·laborador de diverses entitats ecologistes i animalistes i, tot i no ser militant de la CUP, ha decidit formar part de la llista pel compromís de la formació tant amb la defensa dels drets laborals com amb la lluita per la defensa del territori.

Amb aquesta incorporació, la CUP “vol reivindicar la lluita sindical i vol expressar el seu compromís amb els centenars de les treballadores de la comarca afectades per processos de tancament i de deslocalització de diferents empreses.” En aquest sentit la CUP ja es va involucrar amb el conflicte de Saint-Gobain donant suport a les treballadores en vaga i cridant a participar tant a les manifestacions com a altres mobilitzacions.

Foto: Marcos Rastrilla ocupa la setana posició de la candidatura per Tarragona de la CUP. / CUP

Hemeroteca

Tweets recents

Share This