Es permet excepcionalment l’aparcament a l’interior de Baix a Mar fins divendres

La Regidoria de Via Pública i Manteniment du a terme des d’aquest dimarts, 12 de gener, i fins divendres treballs de pintura al carrer de Joaquim Costa (Baix a Mar), en el tram entre el carrer del Comerç i el carrer de l’Alguer. La Policia Local informa que mentre tinguin lloc aquestes tasques es permetrà l’estacionament a les zones de la part interior del barri, inicialment destinades a càrrega i descàrrega i rotatius.

La previsió és que els treballs de pintura s’allarguin fins al proper divendres 15 de gener i que a partir del dia 16 les zones d’aparcament retornin a les condicions habituals.

Foto: Una imatge de l’espai on s’estan realitzant els treballs de pintura. / ANNA F, / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This