Campanya de seguretat passiva en el trànsit aquesta setmana a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/1/2021

Des d’aquest dilluns, 11 de gener, i fins el proper diumenge es realitza una campanya d’àmbit territorial català orientada a l’ús dels dispositius de seguretat passiva, en què també hi pren part la Policia Local de Torredembarra.

Aquesta campanya institucional (en coordinació amb la resta de policies locals de Catalunya, Mossos d’Esquadra i el Servei Català del Trànsit) consistirà en el control exhaustiu de la utilització dels següents elements: cinturó de seguretat, casc i els sistemes de retenció infantil (SRI).

Aquesta campanya serveix per recordar i conscienciar els conductors i acompanyants de la importància d’utilitzar els sistemes de seguretat, tant en turismes com en ciclomotors i motocicletes, i conscienciar els pares de la importància de portar els infants correctament en les cadires de seguretat.

Foto: La Policia Local de Torredembarra fa una campanya de dispositius de seguretat passiva. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This