Detinguts dos joves a Torredembarra després d’una baralla, possiblement relacionada amb la venda de droga

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/1/2021

La Policia Local de Torredembarra va detenir dos joves el cap de setmana passat implicats en una baralla, possiblement relacionada amb la venda de droga, que es va produir l’1 de gener, al migdia, al parc de Cal Llovet. El primer jove se’l va detenir en el moment de la identificació dels participants a la baralla, quan es va comprovar que sobre ell hi havia una ordre de crida i cerca del Jutjat Penal 3 de Tarragona. Un dia més tard de l’altercat una víctima de la baralla va presentar denúncia per les lesions que li havien ocasionat amb un instrument conegut com a pota de cabra, un cop que va requerir set punts de sutura.

El diumenge 3 de gener, al voltant de les quatre de la tarda, la Policia Local va trobar l’altre implicat a l’estació de trens de Torredembarra, on es va iniciar una persecució fins que el van detenir més tard pel delicte de lesions i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Com a conseqüència de la persecució i resistència va resultar ferit un agent de la Policia Local que va ser atès pels serveis mèdics.

Foto: Objectes comissats a la baralla de l’1 de gener de 2021. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This