Es reparteixen 300 exemplars del llibre ‘Petits consells per a grans persones’ entre la gent gran de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/1/2021

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra està repartint aquests dies 300 exemplars del llibre Petits consells per a grans persones de l’Editorial Mediterrània dirigit a la gent gran. La regidora responsable de l’àrea, Marga Rovira, explica que es tracta d’un llibre amb diverses activitats que, a banda d’estimular la ment i gaudir, aporta molta informació. S’hi troben consells pràctics i útils per protegir-se de la Covid-19, però també sobre seguretat ciutadana, mobilitat, ment i cos en forma, noves tecnologies i salut emocional.

Des de la Regidoria s’han fet arribar exemplars del llibre a les entitats amb qui treballen habitualment com ara l’Esplai de la Gent Gran, el Grup de Dones, l’Associació de Ioga de Pensionistes, l’Associació de Petanca de Jubilats, l’Associació Matinada, l’Associació d’Iberoamericana, l’Associació d’Alcohòlics Anònims i Càritas. També es poden recollir a les oficines d’Acció Social.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This