Apareix un cadàver flotant a prop del far de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/12/2020

Un cadàver ha aparegut flotant la tarda d’aquest dijous, 31 de desembre, a uns 100 metres de la costa de Torredembarra, segons explica el Diari de Tarragona. El cos l’han vist dos pescadors  mentre estaven al precipici del far del municipi del Baix Gaià han vist un cadàver flotant .

Salvament Marítim ha activat després de l’avís l’embarcació LS Calipso amb gent de la Creu Roja, que ha anat fins al lloc per a recuperar el cos, mentre agents de la Policia Local de Torredembarra s’ha desplaçat fins a la zona.

Els fets han succeït a tres quarts de quatre de la tarda i, poc després, el Servei Marítim de la Guàrdia Civil ja havia rescatat  el cadàver  i l’havia traslladat fins al port de Torredembarra. La Policia Judicial s’encarrega de la identificació de la persona i saber si es tracta d’un accident o una mort violenta.

Foto: Una imatge de la zona on s’ha localitzat el cadàver. / TURISME TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This