L’Ajuntament de Torredembarra acaba l’any incorporant vuit persones mitjançant programes subvencionats

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/12/2020

Un total de vuit persones s’incorporen aquests dies a l’Ajuntament de Torredembarra dins de diferents programes gestionats per la Generalitat de Catalunya i el programa de subvencions de la Diputació de Tarragona per a la reactivació ocupacional i econòmica del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès derivada de la Covid-19.

Dins del Programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu amb un import total de 43.552,71 euros, s’han incorporat tres treballadors en les següents línies d’actuació:

-1 persona Línia PANP-COVID: Treball i Formació adreçat a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi ni d’ajuts, preferentment més grans de 45 anys.

-2 persones Línia COVID: adreçada a persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020, aquest inclòs.

Controlar el compliment de les mesures anti Covid-19

Les tasques a realitzar per aquestes tres persones és de servei d’informadors a peu de carrer per tal de comprovar, controlar i vigilar que es compleixin les mesures de seguretat i protocols establerts per les autoritats sanitàries, en llocs com les parades de venda no sedentària, els parcs infantils, la platja, el cementeri, els parcs d’esbarjo per a gossos, els eixos comercials principals, les àrees de restauració i oci, els horts urbans, les illes de contenidors properes a aquestes zones d’una major aglutinació d’individus, etc. També faran reforç en el funcionament intern dels diferents departaments que conformen el consistori. A més, rebran 60 hores de formació durant els 9 mesos que estaran contractats.

També s’incorpora un jove a l’Ajuntament amb contracte en pràctiques de sis mesos en el marc del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. L’Ajuntament de Torredembarra ha obtingut un ajut total d’11.000 euros. La subvenció l’atorga el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (SOC), cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Aquest jove donarà suport informàtic al departament de Noves Tecnologies.

Pel que fa al programa de subvencions de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament ha rebut 67.152,44 euros per a la contractació de quatre persones durant sis mesos. Dues persones faran tasques administratives a les àrees d’Acció Social i de Contractació, una de delineant a Urbanisme i una d’agent cívic a l’àrea de Via Pública i Manteniment.

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra veurà reforçada la seva plantilla els propers mesos. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This