Detenen a Torredembarra dues persones en un sol dia: una per violència de gènere i l’altra per estar en cerca per un delicte de lesions

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/12/2020

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dimarts, 29 de desembre, dues persones a Torredembarra per violència de gènere i danys i per una ordre de crida, cerca i detenció. A la tarda, agents de la Policia Local van detenir un individu com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere contra la seva mare i danys materials en l’habitatge i un vehicle.

Unes hores abans, a les dotze del matí, a l’avinguda de Sant Jordi, es va detenir una persona sobre la qual hi havia una ordre de crida, cerca i detenció per part del Jutjat Penal número 3 de Tarragona per un delicte de lesions. La detinguda va passar a disposició judicial.

Foto: La Policia Local de Torredembarra ha practicat dues noves detencions. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This