Els Reis d’Orient canvien la cavalcada per l’entrega en persona de regals a les cases a més de 400 infants de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/12/2020

Els Reis d’Orient arribaran puntualment a Torredembarra el proper dia 5 de gener, a partir de les 17 hores. En questa ocasió i degut a la pandèmia, la Regidoria de Cultura i Festes ha treballat amb la premissa de prudència i seguretat i ha canviat la tradicional cavalcada per l’entrega de regals a les cases. L’arribada de Ses Majestats es podrà seguir a les xarxes socials municipals.

Després de rebre les claus de la vila, iniciaran el repartiment de regals per les cases. Més de 400 infants, de 2 a 10 anys, s’han inscrit per a l’ocasió i rebran els regals de mans de Melcior, Gaspar i Baltasar, mentre que la resta els trobaran el dia 6 pel matí. Sempre que s’hagin portat bé, és clar!

Foto: Imatges com aquesta no es repetiran, però els Reis d’Orient visitaran aquest any Nadal Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This