Darrers dies de la campanya de micromecenatge del nou documental del torrenc Albert Sanfeliu

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/12/2020

Fins el 5 de gener està en marxa la campanya de micromecenatge per al documental Patriarcado organismo nocivo, que dirigeix el torrenc Albert Sanfeliu a través de la seva productora Pandora Box TV. La campanya ha recaptat ja més del 75% dels 20.000 euros que volen recollir.

Sanfeliu explica que el documental està orientat a la transformació social i la pedagogia per a reflexionar des del debat i la crítica constructiva. El documental que no inclourà violència, crispació ni manipulació política.

Albert Sanfeliu Rodríguez es director creatiu de Pandora Box TV, dedicada des de fa més de vint anys a produccions audiovisuals. La seva darrera producció ha estat Corrupción organismo nocivo, que defensava la necessitat d’una higienització urgent i revisió dels valors ètics i començar a premiar la denúncia de la corrupció i alhora conèixer la solitud i el risc personal i professional que pateixen les persones que la denuncien.

Video: Extracte del rodatge que van fer durant el 25N ‘Dia Internacional contra la violència cap a les dones’. / PANDORA BOX TV

Hemeroteca

Tweets recents

Share This