La tradicional bicicletada de Sant Esteve de Torredembarra es trasllada enguany a les xarxes socials

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/12/2020

Sant Esteve a Torredembarra és sinònim de bicicletada, un esdeveniment esportiu que aplega centenars de persones. L’actual situació no permet organitzar un acte d’aquestes característiques, però seran moltes les persones que surtin individualment o amb la bombolla de convivència a donar un tomb amb bicicleta aquell dia. És per aquest motiu que la Regidoria d’Esport instal·larà un photocall el dia de Sant Esteve, de 10 a 12 hores, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, perquè els i les ciclistes que ho vulguin es puguin fer una foto i la comparteixin a les xarxes socials amb l’etiqueta #BicicletadaTDB2020.

La Regidoria d’Esport i la Unió Ciclista Torredembarra animen les persones aficionades a la bicicleta a participar en aquesta activitat saludable i a compartir les seves fotos a les xarxes socials perquè malgrat la pandèmia es pugui mantenir una tradició tan arrelada al municipi.

Foto: Aquesta imatge no es repetirà enguany el dia de Sant Esteve a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This