La Policia Local de Torredembarra intervé en un local amb música en viu amb 80 assistents sense mesures anti Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/12/2020

Una actuació en viu amb l’assistència d’una vuitantena de persones, la majoria sense mascareta, consumint beguda i sense respectar les distàncies de seguretat. Això és el que va trobar aquest passat dissabte, 19 de desembre, la Policia Local de Torredembarra en un establiment del municipi. No ha estat l’únic establiment denunciat aquest cap de setmana a la capital del Baix Gaià per incompliment de les mesures de limitació en l’organització i l’exercici de l’activitat. El mateix dia, en un altre establiment, s’hi realitzava una festa privada amb la participació de 10 persones.

En l’àmbit dels establiments, la Policia Local de Torredembarra també va denunciar un establiment el dissabte 12 de desembre, a la tarda, quan es duia a terme una actuació d’un DJ a la terrassa, amb la participació també d’una vuitantena de persones sense complir la normativa.

La policia torrenca ha informat de més actuacions d’aquest cap de setmana relacionades amb la vigilància del compliment de les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19: 10 denúncies per incompliment de la restricció de mobilitat nocturna i una denúncia per incompliment de l’obligació de portar mascareta.

Des de l’Ajuntament i la Policia Local es fa una crida a la responsabilitat d’establiments i ciutadania per complir escrupolosament les normes de seguretat per evitar la propagació de la pandèmia.

Foto: La Policia Local de Torredembarra ha tingut feina aquest cap de setmana. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This