Torredembarra proposa un 1r Bany de l’any compartint fotos a les xarxes socials

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/12/2020

Banyar-se a la platja de Torredembarra l’1 de gener ha esdevingut una tradició. Fa molts anys que la Regidoria de Turisme organitza activitats per als banyistes al migdia però la pandèmia per la Covid-19 no permetrà viure la celebració de la mateixa manera. Per aquest motiu, s’ha organitzat un 1r Bany de l’any diferent, en què s’anima als participants a dur a terme l’activitat de manera individual o amb la bombolla de convivència.

De 10 a 14 hores hi haurà 3 photocalls situats al Barri Marítim: davant de la plaça de Narcís Monturiol, davant de la Biblioplatja i davant de Cal Bofill.

Després del bany, els i les banyistes es poden fer una fotografia en un d’aquests photocalls i compartir-les a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #PrimerBanyTdb o fer-la arribar a turisme@torredembarra.cat amb les dades personals. Se sortejaran regals entre els participants.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This