S’extrau sorra de la platja de la Paella per a restaurar els efectes del ‘Glòria’ a la Llarga de Tarragona

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/12/2020

La Dirección general de Sostenibilidad de la Costa y del Mar del Ministerio para la Transición Ecológica han iniciat aquesta setmana les tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella de Torredembarra en el marc de les obres d’emergència aprovades per a la reparació dels danys causats pels temporals marítims, de vent i de pluges del mes de gener.

Segons s’ha comunicat des del Servei de Costas de Tarragona, es retiraran al voltant de 2.000 metres cúbics de sorra de la platja de la Paella, en la zona més propera al port, i s’utilitzaran per a la restauració d’espais litorals afectats pel temporal Glòria, concretament a la platja Llarga de Tarragona. S’espera que aquestes tasques es duguin a terme fins dilluns vinent.

Foto: Una imatge dels treballs a la platja de la Paella de Torredembarra. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This