Campanya a Torredembarra per controlar el consum d’alcohol i drogues al volant del 16 al 23 de desembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/12/2020

La Policia Local de Torredembarra, segons les directrius del Pla de Seguretat Viària i les instruccions específiques per a les Policies Locals de Catalunya, durà a terme una nova campanya institucional coordinada amb el Servei Català de Trànsit del 16 al 23 de desembre, per controlar el consum d’alcohol i drogues al volant.

La Policia Local establirà controls preventius en diferents punts del municipi i en diferents franges horàries. Amb aquesta i altres mesures, es pretén aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar l’incompliment d’aquestes normes bàsiques de trànsit i, conseqüentment, es redueixi la sinistralitat viària.

Cal recordar que conduir amb una taxa d’alcohol entre 0,25 i 0,60 és infracció administrativa i superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències. Qualsevol d’aquestes infraccions comporta la retirada de 6 punt del carnet de conduir.

Foto: La Policia Local de Torredembarra augmenta els controls aquests dies. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This