L’Associació de Pessebristes de Torredembarra impulsa enguany una Mostra Virtual

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/12/2020

La Mostra de Pessebres Virtuals és la proposta de l’Associació de Pessebristes de Torredembarra davant de la situació creada per la Covid-19. “Donades les circumstàncies excepcionals, hem decidit continuar fent pessebres amb la mateixa il·lusió de sempre però en un altre format. Desitgem que tots hi participeu com cada any i que convideu a amics, coneguts i familiars a participar”, afirmen des de l’entitat.

Per a participar a la Mostra de Pessebres Virtuals, cal enviar una fotografia general i dues amb algun detall interessant, divertit o curiós del vostre pessebre a associaciopessebristeslatorre@gmail.com. S’acceptaran imatges fins al 4 de gener. Cal incloure: nom de la persona / la família que ha fet el pessebre i l’edat dels participants.

A partir del 24 de desembre, es podran veure els pessebres al blog pessebreslatorre.wordpress.com.

Foto: Una imatge dels guanyadors de l’edició passada, una fotografia que no es repetirà enguany. / ASSOOCIACIÓ DE PESSEBRISTES DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This